Michelin Lietuvā.

Apskatām 1 - 21 no 21 vārdam 'Michelin Lietuvā'

MICHELIN ceļvedis galamērķu sarakstam pievieno trešo Baltijas valsti

MICHELIN ceļvedis tagad aptvers arī Lietuvu, tādējādi tā izlasē būs pārstāvētas visas Baltijas valstis. Lietuvas ceļvedis, kas pievērsīs uzmanību labākajiem...

Pirmā «Michelin» zvaigzne Lietuvai izmaksās vismaz 1,67 miljonus eiro

“Michelin” inspektors 2024. gadā paredzēts apmeklēt Lietuvu un vētīt vietējos restorānus. “Lithuania Travel” šim mērķiem plāno tērēt 1,67 miljonus eiro...

Video: Apbalvoti «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2023» laureāti

Lai izteiktu pateicību tūrisma nozares pārstāvjiem, kuri snieguši nozīmīgu ieguldījumu Latvijas tūrisma biznesa attīstībā un popularizēšanā, kā arī pārstāvējuši tūrisma nozares intereses...

Arī Lietuva tiecas pēc «Michelin» zvaigznēm

Igaunija pie pirmajiem “Michelin Guide” zvaigžņotajiem restorāniem tika jau pērn, Latvijā “Michelin Guide” paviesojās 2023. gadā, bet nu uz šādu gastronomisko...

Atklāta vēstule: Par iesniegtajiem grozījumiem «Alkoholisko dzērienu aprites likumā»

Latvijas vīnziņu asociācija, Latvijas bārmeņu federācija un Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija vēlas uzdot vairākus jautājumus Sociālo un darba lietu komisijai...

LIAA piedāvās gastronomijas tūrisma apmācību programmu, piesaistot profesionāļus no «Michelin» līmeņa restorāniem

Viena no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) tūrisma mārketinga prioritātēm ir gastronomijas tūrisma popularizēšana...

Video intervija ar Raiti Bērziņu, Latvijas Restorānu biedrības valdes locekli un Jūrmalas grillbāra «House of Light»

Travelnews.lv direktors Aivars Mackevičs 26 minūšu ilgā sarunā ar Raiti Bērziņu, kurš ir Latvijas Restorānu biedrības valdes loceklis...

Video intervija ar Lauri Aleksejevu, LRB valdes locekli un restorāna «36.Line» īpašnieku un šefpavāru

Travelnews.lv direktors Aivars Mackevičs 33 minūšu ilgā sarunā ar Lauri Aleksejevu, kurs ir Latvijas Restorānu biedrības valdes loceklis un restorānu «36.Line» īpašnieks un šefpavārs, apspriež...

Video intervija ar Endiju Bērziņu, LRB valdes locekli un restorānu tīkla «Vairāk saules» līdzīpašnieku

Video intervija ar Endiju Bērziņu, LRB valdes locekli un restorānu tīkla «Vairāk saules» līdzīpašnieku

Kompānija «Mogotel Hotel Group» sāks pārvaldīt pieczvaigžņu viesnīcu Tallinā - «Savoy Boutique Hotel»

2022.gada aprīļa beigās Rīgā bāzētā starptautiskā viesnīcu operatora Mogotel Hotel Group portfeli papildinājusi pieczvaigžņu dizaina viesnīca Tallinā – Savoy Boutique Hotel...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie luksus viesnīcas «Dome Hotel & SPA» īpašnieka Gundara Ozola

Viesnīcas Dome Hotel & SPA īpašnieks Gundars Ozols kopš pavasara pats aktīvi iesaistījies tās vadībā un tālākajā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola

«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt vēl vismaz divus...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima

Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs” direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Jaunums «Erotā» – Lounge club karstām dejām. Nāc un izballējies!

Šogad “Erotā” varēs ne tikai vērot erotiskus šovus un iegādāties rotaļlietas mīlas dzīves atsvaidzināšanai, bet arī kārtīgi izdejoties! Laundžā atmosfēru...

Pasaulslavenais Mišelina restorānu kritiķis ierodas Latvijā uz HoReCa Profesionāļu Dienām

Pasaulē plaši pazīstamais restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler), kurš vienīgais pasaulē apmeklējis visus trīszvaigžņu Mišelina...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru

Ar kvalitatīvu ēdienu uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru

Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...

International S.V. nosaukts kā 10. labākais, vērtējot restorānus Krievijā un tās kaimiņvalstīs

Portāls Thedailymeal.com publicējis sarakstu ar 15 labākajiem restorāniem Krievijā un tās kaimiņvalstīs...

Michelin Klientu servisa programma piedāvā trīskāršu palīdzību klientiem

Michelin, augstas kvalitātes riepu ražotājs, sācis piedāvāt klientiem bezmaksas pakalpojumu paketes, kas ir daļa no...

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.74963093sec.